Consilier Local

Ieri am participat la mai multe ședințe de CA în vederea deschiderii școlilor pe 8 februarie.

Nu am putut să nu remarcăm organizarea impecabilă de la școala Geo Bogza. Totul era deja stabilit și bine pus la punct. Vom mai avea o ședință de CA marți, 9 februarie. 

Tot ieri, împreună cu reprezentantul doamnei primar, am fost la grădinița 42 din strada Gala Galaction.
De mult “am pus ochii” pe grădinița aceasta frumoasă pe lângă care trec ori de câte ori merg cu bicicleta în Herăstrău.
E frumoasă și spațioasă (sunt două corpuri de clădire) și găzduiește 261 de copii în 11 
săli de clasă. Au și termoscanner cu sirenuță. Fotografiile sunt de la fața locului. 

Sunt câteva probleme de rezolvat și mici reparații de care ne vom ocupa. Este o problemă cu hidrantul care nu funcționează pentru că nu e conectat la rețeanua de apă și trebuie reparat acoperișul din lemn, în partea clădirii care dă în curte. Scara de incendiu care asigură ieșirea copiilor trebuie vopsită. 

Am mai aflat și despre alte probleme de la alte școli din sector, la un liceu au un stoc limitat de măști și dezinfectant, iar la o altă școală sala de sport nu este încălzită. 

Published by Iulia Halatz

She is primarily a teacher of English. Also her mind is lured by goodies like finance, economics, interest rates, the stock market, as she has a hankering for how the money is made. Nevertheless she is a dreamer on a cloud...As dreams cost nothing... On ordinary days she is a word-weaver for everything and everything that breathes. On the best of days she just follows the seasons by means of bike, skis, or roller-skates. She is grateful to all colors of the world and to people who read, smile and drop a line here, or on her email. Contributing author for 5 Medium.com publications, Spillwords.com and Anthology Volume I: Writings from the Sudden Denouement Literary Collective.

One thought on “Consilier Local

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started