“Grădinița de Vacanță” în vacanță

Am primit mai multe fotografii de la o mămică de la grădinița 206.

Copiii au făcut și au vândut limonadă la Magazinul de Limonadă, un workshop foarte reușit și iubit. Aceste este unul atelierele pentru copii dezvoltate în cadrul programului.

Toate detaliile despre programele Grădinița de Vacanță și Școala de Vară au mai fost postate. Le mai detaliez totuși pentru cine nu a citit acele articole. Ne dorim ca aceste programe să fie extinse în cât mai multe școli și grădinițe din sector.

Programul “Grădinița de Vacanță”

Acest proiect are un buget de aproximativ 3,5 milioane lei pentru un număr de aproximativ 700 de copii. S-au înscris cinci instituții, Grădinița 44, Grădinița 46, Grădinița 206, Grădinița 116, Grădinița 222. Cel mai mare buget este alocat grădiniței 46 care a optat pentru 42 de zile având 160 de copii înscriși în acest program.

Pentru copiii din grădinițele care nu s-au înscris la Grădinița de Vacanță oferim, cu ajutorul inspectoratului, posibilitatea să se înscrie într-o grupă la grădinițele menționate mai sus.

Programul “Școala de Vară”

Acest proiect are un buget de 400.000 lei alocat pentru 325 de copii (în cuantum de 56 de lei pe zi). Dar acest buget poate fi suplimentat dacă sunt mai mulți doritori. Până acum s-au înscris trei instituții: Școala 192 cu 80 de copii și Liceul Greco-Catolic Timotei Cipariu cu 60 de elevi și Școala Gimnazială Alexandru Costescu (școala 182). Deci acum sunt cam 200 de copii înscriși în programul Școala de Vară.

Vă stau la dispoziție pentru orice alte detalii. Mă puteți contacta pe blog, pe formularul de contact de pe prima pagină, via e-mail la iuliahalatz@gmail.com și la 0722841053 (WhatsApp).

Și aștept și alte fotografii….

Published by Iulia Halatz

She is primarily a teacher of English. Also her mind is lured by goodies like finance, economics, interest rates, the stock market, as she has a hankering for how the money is made. Nevertheless she is a dreamer on a cloud...As dreams cost nothing... On ordinary days she is a word-weaver for everything and everything that breathes. On the best of days she just follows the seasons by means of bike, skis, or roller-skates. She is grateful to all colors of the world and to people who read, smile and drop a line here, or on her email. Contributing author for 5 Medium.com publications, Spillwords.com and Anthology Volume I: Writings from the Sudden Denouement Literary Collective.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started