Întâlnire Complexul Multifuncțional Caraiman

Marți, 17 aprilie, am organizat o întâlnire la Complexul Multifuncțional Caraiman la care au participat doamna Cristina Pascu, domnul Serghei Dumitrescu, liderii grupurilor civice Sala Palatului și Bucureștii Noi. De asemenea, au participat doamna director al Complexului Caraiman, doamna director adjunct și domnul adimistrator.

Am discutat despre:

1. Ambulanța Socială și serviciile sociale oferite de Complexul Caraiman. Am aflat că nu au personal suficient, dar au venit cu soluții care vor fi transpuse într-un Proiect de Hotărâre de Consiliu Local.

2. Brățările de urgență. Doamna director ne-a spus că există un stoc de astfel de brătări care nu sunt încă funcționale, dar vor fi. Aceste brățări de urgență sunt legate de serviciile de telemedicină și vor fi conectate. Nu va fi foarte simplu, deoarece aceste brățări sunt, de fapt un sistem de alertă pentru persoanele vârstnice, alertă care include de asemenea, și un telefon. Pe scurt, sistemul funcționează în felul următor: după apăsarea butonului de panică, persoana vârstnică este apelată de către un operator din centrul de telemedicină, iar dacă nu răspunde, se încearcă localizarea ei și trimiterea ambulanței.

Trebuie să rezolvăm și o problemă tehnică legată de SIM-urile acestor telefoane, deoarece sunt interconectate. E o problemă tehnică care mă depășeste pe mine, dar voi căuta ajutor. Vom lucra împreună și la o bază de date cu vârstnicii și persoanele care au nevoie de monitorizare din sector.

3. Serviciile Complexului Caraiman și promovarea lor.

Următoarea întâlnire va fi pe 24 mai.

Mulțumesc foarte mult participanților pentru resurse, sfaturi și feed-back și doamnei director pentru ajutor și sprijin.

Ilustrez cu o fotografie neclară dar optimistă. Doamna Cristina Pascu nu este în poză, dar va fi cu următoarea ocazie. :)))

Published by Iulia Halatz

She is primarily a teacher of English. Also her mind is lured by goodies like finance, economics, interest rates, the stock market, as she has a hankering for how the money is made. Nevertheless she is a dreamer on a cloud...As dreams cost nothing... On ordinary days she is a word-weaver for everything and everything that breathes. On the best of days she just follows the seasons by means of bike, skis, or roller-skates. She is grateful to all colors of the world and to people who read, smile and drop a line here, or on her email. Contributing author for 5 Medium.com publications, Spillwords.com and Anthology Volume I: Writings from the Sudden Denouement Literary Collective.

Design a site like this with WordPress.com
Get started